(W)eten wat een food designer eet?

Oorspronkelijk zou het programma van de Embassy of Food gevormd worden rondom lunchlezingen, waarbij bezoekers van een lunch konden genieten die aansloot bij het thema van de dag. Natuurlijk is dat een tikkeltje anders gegaan en waren we helemaal digitaal.
Type Actueel
Gepubliceerd op 20 Oktober 2020
Onderdeel van Embassy of Food
Actueel
(W)eten wat een food designer eet?
Onderdeel van Embassy of Food

Om toch een link en connectie met het daadwerkelijke eten te leggen hebben we elke dag een spreker gevraagd om een recept met ons te delen dat aansluit bij het thema of dat gewoon zo lekker is dat ze het graag willen verspreiden. Op die manier boden we kijkers de kans om zelf een gerecht te koken en dat bij de lezing op te eten en hopelijk konden we toch nog een soort gevoel van samenzijn en intimiteit creƫren bij kijkers en bij onszelf.

Kollumererwten foul by Merijn Tol

Downloads

  • Bokken botten bouillon van fooddesigner Annelies Hermsen 0.04mb Download
  • Urban Pizza van SHARP & SOUR 3.31mb Download
  • Kollumer Foul van Merijn Tol 0.03mb Download
  • De handleiding van Hannerie Visser en Hendrik Coetzee om op afstand te toosten! 0.22mb Download
  • Smoothie-time van Diana van Bokhoven 0.04mb Download
chapter-arrow icon-arrow-down icon-arrow-short icon-arrow-thin icon-close-super-thin icon-play icon-social-facebook icon-social-instagram icon-social-linkedin icon-social-twitter icon-social-youtube